Schedule of Performances

You won’t want to miss a minute.

Upon arriving at EBB & FOLK, ticket holders will receive a non-transferable event bracelet allowing them to come and go throughout the day, so they can catch their favorite artists and discover new ones.

Doors open at noon, and in addition the world-class music taking place at EBB & FOLK, guests may visit Mile Marker One’s Bridge Deck and enjoy food, beverages and live, local music. There will be local artisans on hand throughout the day selling unique, coastal-inspired items.

EBB & FOLK will feature 2 stages of music – our main stage, The Cape Ann Stage, and our second stage, The Gloucester Stage. All performances will take place as scheduled.

PERFORMANCE SCHEDULE (updated 6/1)

1:00pm – Fozzie Hill with Wolf Ginandes (60 minutes) CAPE ANN STAGE

2:00pm – Allen Estes (45 minutes) GLOUCESTER STAGE

2:45pm – Chad Perrone (60 minutes) CAPE ANN STAGE

3:45pm –Amy Fairchild (45 minutes) GLOUCESTER STAGE

4:45pm – Chris Trapper (60 minutes) CAPE ANN STAGE

5:45pm – Brian Jarvis (45 minutes) GLOUCETSER STAGE

6:45pm – Mark Erelli (60 minutes) CAPE ANN STAGE

8:00pm – Lori McKenna (75 minutes) CAPE ANN STAGE

THE COUNTDOWN

0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

CONNECT WITH US

JOIN US JULY 23, 2016 AT MILE MARKER ONE!

BUY TICKETS NOW
“[Mark Erelli’s] songs are down to earth, no matter how dreamy they sound…His lyrics have an ease, like they poured right out of him, and he doesn’t need to complicate them to tell a solid story”
Maeri Ferguson, No Depression